Bezorging

Wij proberen – wat dan ook – met zorgvuldigheid te versturen.

Beschikbaarheid

De verzending is altijd afhankelijk van het item in de bestelling met de langste levertijd. D.w.z.: Wanneer je bijvoorbeeld twee items bestelt waarvan één item een levertijd van 2 weken heeft, dan zal de hele bestelling zeker 2 weken duren voordat deze verzonden wordt. Het is helaas niet mogelijk dit op te splitsen, tenzij je 2 losse bestellingen doet.

Verzending

Het verpakken en versturen van alle bestellingen kan soms enige tijd in beslag nemen – ervan uitgaande dat een product leverbaar is uit voorraad. Doorgaans is de verzendtijd (de tijd tussen het ontvangen van de bestelling en het werkelijk afgeven aan de bezorger) binnen een week, maar kan uitlopen naar twee weken.

Verzenden als cadeau

Wanneer je bij het bestellen de optie “Verpakken als cadeau?” aanvinkt, wordt de zending zónder pakbon verstuurd. Daarnaast kun je bij het afronden van je bestelling een ander leveradres aangeven, ook kun je in een notitie aan ons laten weten wat de gelegenheid is.

Verpakkingen

Ongevouwen, grote posters, groter dan A4, worden verstuurd in kokers (pakketpost). Kleinere posters worden verstuurd in versterkte enveloppen (briefpakket). Het is ook mogelijk dat er producten in de shop worden aangeboden die worden verstuurd in een doos (pakketpost).

Pakketpost is doorgaans met Track & Trace.

Bezorging

De snelheid van bezorging is de verantwoordelijkheid van PostNL. Over het algemeen zijn ze binnen Nederland behoorlijk vlot. Zie de website van PostNL voor meer informatie.

Bezorger

Alle pakketten en poststukken worden verstuurd middels PostNL.